Vormgeving

Vormgeving

vorm_bttnHet ontwerpen en vormgeven van uw website, brochures, flyers, advertenties of het ontwikkelen van een logo of huisstijl; tal van grafische uitingen zijn mogelijk. Hiervoor kan mede geput worden uit het in de jaren opgebouwd netwerk van illustratoren, stylisten en andere creatieve professionals. Door samen te werken met eigenwijze vakmensen met visie en inzicht ontstaan vaak inspirerende en verrassende concepten, waarnaast de logistieke uitvoerbaarheid en het beschikbare budget niet uit het oog worden verloren.

Webdesign

Voor wie al eens een professionele bedrijfs- of productbrochure heeft laten ontwerpen, weet wat er bij komt kijken om je boodschap zo helder mogelijk over te brengen, wat laat je wel zien en wat juist niet en hoe voorkom je dat je door een teveel aan informatie je doel voorbij schiet. Voor een website gelden min of meer dezelfde regels, waarbij aangemerkt dat in de stortvloed aan digitale input die je via het web over je krijgt uitgestort het nog meer zaak is om met kernachtige bewoordingen, aanlokkelijke beelden en aantrekkelijke vormgeving de aandacht te trekken. Net als bij een old skool krant of magazine moet de cover, in webtermen de homepage, de lezer, cq. bezoeker verleiden een kijkje te nemen en als de interesse is gewekt zich verder te verdiepen in je boodschap. Met een slechte homepage kun je nog zo’n mooi verhaal vertellen op een prachtige en kostbare website, als de homepage niet opvalt en lonkt, is het zonde van de centen.

digitalmagazine

De homepage als digitale cover van je magazine

Een op WordPress gebaseerde CMS website met een professionele uitstraling is de basis bij Meinhart. Al naar gelang uw wensen maar bovenal afhankelijk van wie u wilt bereiken, hoe u ze kunt bereiken, wie is de doelgroep is, hoe deze left, woont en wat de interesses zijn geeft Meinhart samen met u vorm en inhoud aan uw digitale magazine. Niet onbelangrijk zijn de diverse media waarop uw site zichtbaar moe zijn; PC, labtop, tablet, smartphone waaraan sommige templates zich automatisch aanpassen, de zgn. responsive sites. Hier kleven opmaaktechnisch wel enkele nadelen aan, dus het is maar net wat zwaarder weegt.

autoaanpassen

We Move Innovation Management – responsive website door Meinhart

Hieronder een opsomming van noodzakelijke basiselementen voor een professionele site (CMS WordPress). Daarnaast is veel mogelijk en vrijwel alles bespreekbaar.

Inrichten domein
Installeren van de laatste versie van WordPress
Configuratie van WordPress en installatie database
WordPress optimaliseren
Installeren van basis plugins
Zoekmachine optimalisatie
Ontwerpen van een uniek WordPress ontwerp
Volledig HTML en CSS gevalideerd conform de web standaard
Homepage met header
Menubalk naar keuze te plaatsen (links, rechts, boven, onder)
Standaard 3 extra menu linken met 3 subpagina’s per link
Extra menulink met contactformulier
Favicon; logo naast weblink in de URL (browserbalk)
Mogelijkheid voor eigen kleuren, lettertype etc.
U biedt teksten en foto’s aan, Studio Meinhart plaatst deze op uw site
Optimalisatie van beeldmateriaal en documenten ivm laadtijd

DTP

Voor DTP en opmaak werkzaamheden wordt standaard 49 euro per uur gerekend voor losse opdrachten, voor ontwerp, ontwikkelen website, langdurige klussen en herhalingsopdrachten wordt vooraf een tarief in overleg afgesproken. Geen nacalculatie en dus geen onaangename verrassingen achteraf!