Fotografie

Fotografie

foto_bttnEen beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is daarom van wezenlijk belang om met goede fotografie van uw product, interieur of bedrijf voor de dag te komen. Hiervoor beschikt Studio Meinhart over zowel analoge als digitale camera-apparatuur om voor ieder doel het beoogde resultaat te kunnen halen. Een hoogwaardige belichtingsset voor diverse objecten -van klein tot groot- ontbreekt hierbij niet.

Productfotografie

Om uw product er zo professioneel mogelijk te laten uitzien, zijn goed belichte en vanuit het perfecte perspectief genomen foto’s een onmisbare aanvulling op uw presentatie. Hierin kunt u zich onderscheiden van tal van conculega’s die fotografie als sluitstuk zien en tevreden zijn met haastig genomen snapshots. Waar de kwaliteit van de fotografie voor gebruik op het web aan lagere standaarden kan voldoen als voor hoogwaardig drukwerk, geld ook hier dat professioneel gefotografeerde en uitgelichte producten direct opvallen tussen de vele plaatjes die het internet (ont)sieren. Uw product is uw brood en daar mag best de benodigde aandacht aan besteed worden. Zo zal verdere optimalistaie per beeld bekeken en zonodig aangepast worden al naar gelang de door u gewenste uitingsvorm. Van digitaal tot drukwerk, bij Studio Meinhart komt uw product beter in beeld.

Als het bijvoorbeeld vanwege de omvang niet mogelijk is om naar de studio te komen of als u fotografie op locatie wenst, is Studio Meinhart hiertoe ook uitgerust. Afhankelijk van het aantal te fotograferen producten kunnen de opnamekosten verschillen; heeft u veel en vaak fotografie nodig, bijvoorbeeld voor regelmatige aanbiedingen in folders of op webshops, informeer dan vrijblijvend naar mogelijke kwantumkortingen. Alle foto’s worden in hoge resolutie en geschikt voor uiteenlopende vormen van drukwerk gerealiseerd, voor gebruik op het internet zal de resolutie dusdanig worden aangepast dat de kwaliteit overeind blijft en tevens de bereikbaarheid van uw website niet wordt vertraagd.

Een fotoshoot omvat in ieder geval:

Eén of meerdere testfoto’s
Correctie van alle beelden op kleur, contrast, scherpte
Aanlevering op hoge resolutie voor drukwerk (300 dpi)
Aanlevering op lage resolutie voor internetdoeleinden (72 dpi)
Aanlevering van de foto’s in overleg

Fotobewerking

Bestaande foto’s die niet geschikt zijn om te publiceren hoeven niet persé direct te worden weggegooid. Met fotobewerkingsprogramma’s zoals Adobe Photoshop kan de uitstraling van een product op tal van manieren worden verbeterd. Momenteel wordt gewerkt aan de mogelijkheid om uw producten online naar Meinhart te kunnen uploaden, waarnaar u ze via dezelfde digitale weg bewerkt en geoptimaliseerd retour krijgt.

flesvoorna

Glas; door transparantie en reflectie een fascinerend te bewerken item.

Bedrijfsreportage

Elke organisatie heeft zijn of haar unieke kracht en eigenschappen. Met de bedrijfsreportage brengen wij het karakter van het bedrijf op een frisse, levendige manier in beeld. Een mooie bedrijfsfoto geeft in één oogopslag weer wat relaties en klanten er kunnen verwachten. We maken geen standaardfoto’s van het pand of het interieur, we zorgen ervoor dat het beeld gaat leven. Jouw passie als ondernemer, dat willen we overbrengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de bedrijfsreportage in te vullen. De fotoshoot kan overdag of ’s avonds, van maandag t/m zaterdag, plaatsvinden.

Rechtenvrije foto’s
De frisse, zakelijke bedrijfsfoto’s ontvang je op een CD-rom. Deze foto’s kun je rechtenvrij gebruiken voor bijvoorbeeld de website, social media profielen of corporate drukwerk.